Kapcsolat

Megismerne Minket? Szeretne Többet Tudni?

 

Az űrlap kitöltésével könnyedén felveheti velünk a kapcsolatot​

Szimpex

Árnyékolástechnika

Bemutatóterem és Ügyfélszolgálat

2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 167.

 

Telefon: +36 30 397 9808

eMail: info (kukac) szimpex (pont) hu

Nyitvatartás

Hétfő, Csütörtök: 10 - 17

Kedd, Szerda, Péntek: Zárva

Szombat, Vasárnap: Zárva​​

Mikó Mária

Ügyvezető

Irodavezető

Partnerkapcsolatok

Értékesítő

Kedves Ügyfeleink és Partnereink!

 

Mint megannyi más szolgáltató és kereskedő, mi is csatlakozunk a KORONAVÍRUS  terjedés megállítását célzó biztonsági intézkedésekhez.  Ezért cégünk tevékenységeit az alábbiak szerint módosítjuk:

 

  1. Leányfalui bemutató termünket a nyitva tartási rendtől eltérően csak előre egyeztetett időpontban tartjuk nyitva. A megelőzés érdekében kérjük, csak olyan személy kérjen személyes látogatásra időpontot, aki az elmúlt két héten belül nem tartózkodott külföldön, vagy együtt lakó családtagjai között sincs ilyen személy.

  2. Az iroda telefonon a nyitva tartási időn belül minden nap elérhető és az elektronikus levelezésünk (ajánlatok elkészítése) is zavartalanul működik. A megnövekedett érdeklődések miatt, az ajánlatkérések feldolgozási ideje 2-5 munkanap.

  3. A helyszíni felmérés szolgáltatásunk is kérhető, de itt is kérünk mindenkit, hogy felelősséggel hívják kollégánkat, csak abban az esetben, ha tünetmentesek és az elmúlt hetekben nem jártak külföldön a veszélyeztetett országokban.

  4. Jelenleg minden kollégánk egészséges aki a helyszíni szerelésekben részt vesz. Amennyiben a fertőzés gyanúja vagy bizonyossága bármelyik munkatársunknál jelentkezne, abban az esetben a helyszíni beépítéseket felfüggesztjük.

  5. A bevezetett központi intézkedések, továbbá más szolgáltatók és kereskedők saját intézkedései mind a megelőzést szolgálják. Saját magunk, családtagjaink, szeretteink és embertársaink védelme közös ügyünk, melyet felesleges pánikhangulat nélkül, de kérjük komolyan venni.

 

Köszönjük a megértésüket és együttműködésüket.

 

Szimpex Kft.

© SZIMPEX Kft. - 2020