Ismerkedés

A Szimpex Kft. egy 1992 óta kereskedelmi céllal bejegyzett, azóta is folyamatosan működő családi vállalkozás, melyet három magánszemély alapított. 1999-ben kezdte meg árnyékolástechnikai tevékenységét, melynek mai napig meghatározó szereplője.

 

Az Árnyékolástechnika „szakmát” nem tanítják iskolában, egy-két kolléga igyekszik tanfolyamok keretében átadni az évek alatt megszerzett tudását.

 

Ennek megfelelően a cégek is egymás tapasztalatára és szakértelmére vannak utalva, így próbálják a náluk dolgozó munkatársakat megtanítani a szakma rejtelmeire.

 

A termékeket mi is több éven keresztül külsős árnyékolástechnikai cégekkel közösen építettük be. Mai napig a nagyobb projekt munkák elvégzéséhez a kollégák egymásnak nyújtanak segítséget.

 

Cégünk a mára kialakult irányvonalának eléréséhez hosszú utat tett meg. A kezdeti időszak nehézségei nekünk is a tapasztalatlanságunkból eredt.

 

Az ügyfelek és saját magunk érdekében rá kellett jönnünk, hogy kizárólag minőségi termékeket forgalmazhatunk, és építhetünk be megrendelőink részére.

 

Az irányvonalat megerősítette az a kis történetünk, ahogy tíz évvel ezelőtt elkezdődött a weinor céggel  közös munkánk.

 

Partnereként dolgoztunk egy külföldi árnyékolókat forgalmazó cégnek, akivel a történtek ellenére mai napig megmaradt a baráti viszony.

 

Egy kedves ügyfél megrendelte nálunk az cég által forgalmazott árnyékolót, melynek elkészítése számunkra mai napig érthetetlen okok miatt, három alkalommal sem sikerült tökéletesen.

 

Ügyfelünk mérnöki képesítéssel rendelkezett, felment a létrára, lemérte és pontosan tudta, hogyan kellene illeszkednie az árnyékolónak a teraszához. Elfogadhatatlannak tartotta, hogy a megrendelt termék, nem az elképzelésének megfelelően készült el, melyben tökéletesen igaza volt.

 

Jelezte részünkre, hogy cégünk szakértelmével, és hozzáállásával maximálisan meg van elégedve, de a gyártó céget feljelenti.

 

Mielőtt az ügyfelünk bejelentette szándékát, mi is éreztük, hogy megoldást kell találnunk a problémára, új lehetőségek után keresgélve „véletlenül” rátaláltunk a németországi  weinor cégre. Az irántunk érzett bizalma jeléül kértünk egy kis időt, hogy az új céggel gyártathassuk le az árnyékolóját.

 

A bizalmat megkaptuk és egy tökéletesen szép és elegáns árnyékoló rendszert tudtunk beépíteni teraszára.

 

Köszönjük ügyfelünknek, aki a mai napig megrendelőnk. Elégedettségét bizonyítja, hogy megrendelései alkalmával mindig örömmel konstatálja cégünk fejlődését.​​​​

Miért Szimpex

Cégünk kizárólag prémium kategóriás német és osztrák kültéri és beltéri árnyékolók, szúnyoghálók  és üvegteraszok forgalmazásával, beépítésével foglalkozik.

 

Magyarországi márka-képviselete vagyunk a weinor GmbH & Co. KG és az

erfal GmbH & Co. KG cégeknek.

 

Továbbá hivatalos viszonteladói a Schlotterer Sonnenschutz Systeme GmbH-nak és a Neher Systeme GmbH & Co. KG-nak.​

Miért érdemes minket választani

Minden otthon egyedi és különleges, ezért terméklistánkat úgy alakítottuk ki, hogy harmóniában legyenek egymással  és arra törekszünk, hogy az árnyékolók a lehető legtökéletesebben illeszkedjenek minden környezetbe.

Ennek köszönhetően egy olyan árnyékolástechnikai programot tudunk létrehozni, melyben a legapróbb részletek is összhangban vannak.

 

Az egyedülálló szín és formaválaszték mellett professzionális megoldások lehetőségeit kínáljuk megrendelőinknek.

 

A lehetőségek közül kiemelnénk a vevőink körében egyre kedveltebb szabadon álló pergola rendszereket, és a teraszok üvegoázissal történő beépítését.

 

A 2018-as évben arculatot váltottunk, új szerelő kollégákkal bővítettük csapatunkat, és a beépítési munkák könnyítésére gépeket vásároltunk.

Folyamatosan fejlődő vállalkozásunk alapja a közös csapatmunka, valamint a vevőinkkel kialakított harmonikus együttműködés, mely visszaigazolást ad a termékeinkről és a munkánkról.

 

Az elmúlt több mint húsz év tapasztalatai megszilárdították hitünket abban, hogy csak a kiváló, ellenőrzött minőségi termékeket kínáljuk, és építjük be megrendelőink részére.​​

„Szeretjük amit csinálunk, és tudjuk, hogy annak értéke is van.”

Szeretettel várjuk Leányfalun, bemutatótermünkben, ahol személyesen megtekintheti és kipróbálhatja a kiállított árnyékolóinkat.

Munkatársaink örömmel segítenek kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő terméket, melyek a legjobban harmonizálnak otthonával.

 

Szimpex Árnyékolástechnika

A Csapat

szimpex csapat
woman
Mikó Mária

Ügyvezető

Irodavezető

man
Szeleczki Ferenc

Tulajdonos

Műszaki vezető

Értékesítő

man
Szeleczki Gábor

Ügyvezető

Kereskedelem

Műszaki előkészítő