Tisztelt Ügyfeleink

Az elmúlt években, egyre többet tapasztaljuk, hogy ügyfeleink, a termékeink felől érdeklődésük alkalmával, nem értik hogyan lehet a nagy árkülönbség, az előzőleg másik cégtől (cégektől), prémium német termékekre kapott árakhoz képest.

 

Szeretnénk Önöknek egy rövid tájékoztatást adni, hogy cégünknél mit is jelent a „Made in Germany” megjelölés.

 

„Made in Germany” jelölést azok a termékek kaphatnak, melyek gyártása és összeszerelése is Németországban történik, késztermékként érkeznek Magyarországra.

 

Beszállító partnereink nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, melynek főbb ismérvei:

 

- Saját tervezésű profilrendszer

 

- Német alapanyag

 

- Gyártás teljes egészében Németországban

 

- Csomagolás teljes egészében Németországban

 

A Megrendelő, a szerelés alkalmával, személyesen is meggyőződhet a megrendelt termék eredetiségéről a terméken, és a csomagoláson feltüntetett márkanév alapján, valamint a mellékelt eredetiséget igazoló dokumentum segítségével.

 

A kereskedelmi forgalomban sokszor találkozhatunk kedvező árfekvésű Prémium Német termékként hirdetett ajánlatokkal, azonban a rendkívül kedvező árfekvés jó eséllyel arról árulkodik, hogy bár a meghirdetett termék(ek) valószínűleg valamilyen módon kapcsolatban állnak a Német iparral (Németországból vásárolt alkatrészek, Német licenc), de nem hordozzák a „Made in Germany” megjelölést, ha csak nem jogtalanul.

 

Tájékozódásukhoz segítségként szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az azonos minőségi kategóriába tartozó márkák között az árkülönbség maximum 5-10% lehet.

 

Ettől nagyobb árkülönbség esetén, érdemes alaposan utána járni a termék eredetének, valamint a forgalmazó cégnek.

 

Javasolni szeretnénk, amennyiben lehetőség van rá, személyesen is győződjenek meg a termékek minőségéről, és eredetiségéről. 

 

Üdvözlettel

 

Szimpex Árnyékolástechnika​​​